Adidas Fruity Rhythm body fragrance natural spray 75ml
Adidas Fruity Rhythm body fragrance natural spray 75ml

2 069 Ft

Raktáron
ks
Adidas

• Energikus és stílusos illat
• Az illat tele van ritmussal, dinamizmussal és stílussal
• Ideális az energiával teli nők számára.
• Csomagolás: 75ml több

Termékkód: P03366Szállítás és fizetés

Az Adidas Fruity Rhythm body fragrance természetes spray több, mint egy közönséges dezodor. Ez egy természetes dezodor, amely ellenállhatatlan, energiával és stílussal teli illatot biztosít. Ez az illat a modern nők számára készült, akik teljes életet élnek, és egész nap magabiztosnak és energikusnak szeretnék érezni magukat.

Málna és feketeribizli merész jegyeivel indul útjára, amelyek azonnal felfedik vörös, gyümölcsös jellegét. Az illat szívében ciklámen található, amely lágyságot és frissességet kölcsönöz, valamint frézia jegyek, amelyek kiemelik a buja zöld akcentusokat. Az alaprétegben a szantálfa bársonyos, fás jegyei találkoznak a pézsma érzéki és meleg illatával.

Az Adidas Fruity Rhythm spray dezodor nem csak a kellemetlen izzadságtól óv meg. Ez egy módja annak, hogy kifejezd egyedi stílusodat és személyiségedet. Nőies, modern illata magabiztosságot ad, és azt az érzést, hogy készen állsz a nap bármilyen ritmusára és dinamikájára. Legyél részese a divatnak és az eleganciának ezzel a gyönyörű természetes dezodorral az Adidas-tól.

Szavatossági idő az első felbontás után: 36 hónap

Paraméterek

Űrtartalom 75