Adidas Ice Dive Gift Set Deospray 150ml + Deodorant body Fragrance 75ml
Adidas Ice Dive Gift Set Deospray 150ml + Deodorant body Fragrance 75ml

4 047 Ft

Raktáron
ks
Adidas

• Praktikus ajándékkészlet férfiaknak
• Az energikus és stílusos férfi számára
• 1x Adidas Ice Dive deodorant body fragrance 75ml
• 1x Adidas Ice Dive deospray 150ml
több

Termékkód: P03469Szállítás és fizetés

Adidas Ice Dive Gift Set

Az Adidas Ice Dive deodorant body fragrance több mint egy illat; ez egy módja annak, hogy kifejezd egyedi személyiségedet, és stílusosan és elegánsan vonzd magadra a figyelmet. Ez az illat frissítő, energikus és karakteres, így tökéletes választás az aktív férfiak számára, akik nem félnek kifejezni magukat.

Az Adidas Ice Dive férfi illat fő jellemzői a hűsítő menta, a pezsgő grapefruit és a kellemesen édes levendula. Ezek a frissítő jegyek kellemes harmóniát alkotnak a grapefruit, a bergamot, a yuzu, a kiwi, a mandarin és a többi citrusféle jegyeivel az illat nyitányában. A levendula, az ánizs és a menta további mélységet és sprődséget kölcsönöz az illatnak. Az illat szívében a pacsuli, az elegáns szantálfa és a férfias geránium nyugtató jegyei érzékiséget és karaktert kölcsönöznek. Az alapban karamellás tonkabab, vanília, pézsma, fekete bors és valódi ámbra található, gazdag és vonzó alapillatot adva ennek az illatnak. Az Adidas Ice Dive remek választás, különösen a hőségben, amikor azonnali jégmerülésként hat. Frissítő illata friss és energikus érzést hagy maga után, felkészítve téged bármilyen sportélményre vagy mindennapi kalandra. Ez az illat remek társ a nyárra is, amikor elegáns és minden alkalomra kész akarsz lenni.

Az Adidas Ice Dive dezodor testillattal magabiztosnak és minden pillanatra késznek érezheted magad. Fejezd ki személyiségedet ezzel a modern, frissítő és elegáns Adidas illattal, amely egész nap elkísér.

Szavatossági idő az első felbontás után: 36 hónap

Az Adidas Ice Dive deospray 48H több, mint egy közönséges dezodor; ez egy módja annak, hogy 48 hosszú órán keresztül felfrissülj és magabiztosnak érezd magad. Ez a deospray aromás-fűszeres illatot kínál, amelyben friss menta található, amelyet frissítő gyümölcsök és finom fűszerek egészítenek ki, így ideális választás aktív férfiak számára.

A friss menta ennek az illatnak a megkülönböztető jegye, amely hűsítő és élénkítő érzést kölcsönöz. A frissítő gyümölcsös jegyek újabb dimenziót adnak az illatnak, míg a finom fűszerek melegítő jegyekbe burkolják. Ez a kombináció olyan illatot hoz létre, amely nemcsak frissítő, hanem felemelő is. Az Adidas Ice Dive deospray remek választás a nap indításához vagy bármilyen sportesemény előtt. Hosszan tartó hatása megbízható védelmet nyújt az izzadság és a szagok ellen, így egész nap magabiztosságot ad. Ez a deospray vegán formulával rendelkezik és alumíniumsó-mentes, így bőrbarát és természetközeli az egyének számára.

Az Adidas Ice Dive deospray 48H segítségével friss és energikus érzéssel vághatsz bele minden napodba. Válaszd ezt a dezodort, ha minden tevékenységedre készen szeretnél állni, miközben megőrizheted egyedi stílusodat.