Adidas Ice Dive Gift Set Deospray 150ml + Eau De Toilette 50ml + Tusfürdő 250ml
Adidas Ice Dive Gift Set Deospray 150ml + Eau De Toilette 50ml + Tusfürdő 250ml

Eredeti ár 5 012 Ft. Megtakarítás 9% (455 Ft) 4 557 Ft

Raktáron
ks
Adidas

• Praktikus ajándékkészlet férfiaknak
• Az energikus és stílusos férfi számára
• 1x Adidas Ice Dive 3in1 tusfürdő 250ml
• 1x Adidas Ice Dive Eau De Toilette 50ml
• 1x Adidas Ice Dive deospray 150ml
több

Termékkód: P03470Szállítás és fizetés

Adidas Ice Dive Gift Set

Az Adidas Ice Dive 3in1 tusfürdő ideális társ az aktív férfiak számára, akik szeretnek sportolni és szeretik energiával telve élvezni minden napjukat. Ez a sokoldalú tusfürdő minden bőrtípusra alkalmas, és frissítő élményt nyújt, amely energiával tölt fel a napra.

Az Adidas Ice Dive tengeri kivonattal ápolja a bőröd, tisztít és felfrissít. A jéghideg Adidas Ice Dive illat a frissítő zöld és citrusos jegyeket ötvözi a szantálfa és a keleti fák finom hangsúlyaival. Mindez egy komplex és lenyűgöző illatot alkot, amely tiszta és friss érzést hagy maga után. A grapefruit és a bergamott merész citrusjegyei harmonikusan egyensúlyoznak a frissítő mentával és az érzéki badianával. Az illat szívében pacsuli és szantálfa található, amelyek mélységet és karaktert kölcsönöznek ennek az illatnak. Az illat befejezése keleti fákból, pézsmából és tonkababból áll, ami az Adidas Ice Dive-nak lágy és vonzó alapillatot ad.

Az Adidas Ice Dive 3in1 tusfürdővel egy modern és frissítő tusolási rutint élvezhetsz, amely energiát ad a napra. A tisztaság és a frissesség érzése, amit ez a tusfürdő nyújt, olyan, mint egy frissítő hideg levegő fuvallat egy sportos vagy aktív nap után egy frissítő zuhany után. Ugyanakkor kellemes illata segít abban, hogy magabiztosnak és késznek érezd magad a következő kalandra. Az Adidas Ice Dive segítségével válj a napod urává, és élj át minden pillanatot a legteljesebben.

Szavatossági idő az első felbontás után: 30 hónap

Az Adidas Ice Dive Eau De Toilette egy olyan illat, amelyet olyan aktív férfiaknak terveztek, akik teljes életet élnek, és szenvedélyesen élnek. Ez az illat a modernitás és a kifinomultság megtestesítője, amely azonnal magával ragad frissítő és dinamikus jellegével.

Az Adidas Ice Dive legfőbb védjegye a jéghideg illat a zöld és a citrusfélék egyedi elemeivel, amelyek együttesen magával ragadó és frissítő benyomást keltenek. Az illat nyitóillatában dinamikus citrusos jegyeket találunk: grapefruit, bergamott, ánizs, yuzu, kiwi, levendula, menta és mandarin. Ezek a frissítő elemek a tisztaság és az energia kezdeti benyomását keltik. Az illat szívében a pacsuli, a szantálfa, a geránium és más elemek mély és érzéki jegyei szabadulnak fel. Ezek az összetevők mélységet és karaktert adnak az illatnak, összetettebbé és érzékibbé téve azt. Az Adidas Ice Dive illat alapjegyét tonkabab, vanília, fűszer, pézsma és szürke borostyán alkotja. Ezek az összetevők gazdag és vonzó befejezést adnak az illatnak, amely hosszan tart és benyomást kelt.

Az Adidas Ice Dive nem csak egy illat, hanem egy életstílus. Modernitása, dinamizmusa és kifinomultsága ideális az aktív férfiak számára, akik nem félnek kifejezni egyedi személyiségüket. Akár sportos kalandba vágsz bele, akár csak a mindennapjaidat szeretnéd élvezetesebbé tenni, az Adidas Ice Dive frissítő jelenlétével elkísér. Az Adidas Ice Dive illattal magabiztosnak és késznek érezheted magad bármilyen kalandra, ami rád vár. Vágj bele az életbe azzal a lelkesedéssel és energiával, amelyet az Adidas e modern és frissítő illata biztosít.

Szavatossági idő az első felbontás után: 36 hónap

Az Adidas Ice Dive deospray 48H több, mint egy közönséges dezodor; ez egy módja annak, hogy 48 hosszú órán keresztül felfrissülj és magabiztosnak érezd magad. Ez a deospray aromás-fűszeres illatot kínál, amelyben friss menta található, amelyet frissítő gyümölcsök és finom fűszerek egészítenek ki, így ideális választás aktív férfiak számára.

A friss menta ennek az illatnak a megkülönböztető jegye, amely hűsítő és élénkítő érzést kölcsönöz. A frissítő gyümölcsös jegyek újabb dimenziót adnak az illatnak, míg a finom fűszerek melegítő jegyekbe burkolják. Ez a kombináció olyan illatot hoz létre, amely nemcsak frissítő, hanem felemelő is. Az Adidas Ice Dive deospray remek választás a nap indításához vagy bármilyen sportesemény előtt. Hosszan tartó hatása megbízható védelmet nyújt az izzadság és a szagok ellen, így egész nap magabiztosságot ad. Ez a deospray vegán formulával rendelkezik és alumíniumsó-mentes, így bőrbarát és természetközeli az egyének számára.

Az Adidas Ice Dive deospray 48H segítségével friss és energikus érzéssel vághatsz bele minden napodba. Válaszd ezt a dezodort, ha minden tevékenységedre készen szeretnél állni, miközben megőrizheted egyedi stílusodat.