Ajándék minden 10 000 Ft feletti vásárláshoz

Adidas Ice Dive Gift Set Deospray 150ml + Tusfürdő 250ml
Adidas Ice Dive Gift Set Deospray 150ml + Tusfürdő 250ml

2 897 Ft

Raktáron
ks
Adidas

• Praktikus ajándékkészlet férfiaknak
• Az energikus és stílusos férfi számára
• 1x Adidas Ice Dive 3in1 tusfürdő 250ml
• 1x Adidas Ice Dive deospray 150ml
több

Termékkód: P03613Szállítás és fizetés

Adidas Ice Dive Gift Set

Az Adidas Ice Dive 3in1 tusfürdő ideális társ az aktív férfiak számára, akik szeretnek sportolni és szeretik energiával telve élvezni minden napjukat. Ez a sokoldalú tusfürdő minden bőrtípusra alkalmas, és frissítő élményt nyújt, amely energiával tölt fel a napra.

Az Adidas Ice Dive tengeri kivonattal ápolja a bőröd, tisztít és felfrissít. A jéghideg Adidas Ice Dive illat a frissítő zöld és citrusos jegyeket ötvözi a szantálfa és a keleti fák finom hangsúlyaival. Mindez egy komplex és lenyűgöző illatot alkot, amely tiszta és friss érzést hagy maga után. A grapefruit és a bergamott merész citrusjegyei harmonikusan egyensúlyoznak a frissítő mentával és az érzéki badianával. Az illat szívében pacsuli és szantálfa található, amelyek mélységet és karaktert kölcsönöznek ennek az illatnak. Az illat befejezése keleti fákból, pézsmából és tonkababból áll, ami az Adidas Ice Dive-nak lágy és vonzó alapillatot ad.

Az Adidas Ice Dive 3in1 tusfürdővel egy modern és frissítő tusolási rutint élvezhetsz, amely energiát ad a napra. A tisztaság és a frissesség érzése, amit ez a tusfürdő nyújt, olyan, mint egy frissítő hideg levegő fuvallat egy sportos vagy aktív nap után egy frissítő zuhany után. Ugyanakkor kellemes illata segít abban, hogy magabiztosnak és késznek érezd magad a következő kalandra. Az Adidas Ice Dive segítségével válj a napod urává, és élj át minden pillanatot a legteljesebben.

Szavatossági idő az első felbontás után: 30 hónap

Az Adidas Ice Dive deospray több, mint egy közönséges dezodor; ez egy módja annak, hogy 48 hosszú órán keresztül felfrissülj és magabiztosnak érezd magad. Ez a deospray aromás-fűszeres illatot kínál, amelyben friss menta található, amelyet frissítő gyümölcsök és finom fűszerek egészítenek ki, így ideális választás aktív férfiak számára.

A friss menta ennek az illatnak a megkülönböztető jegye, amely hűsítő és élénkítő érzést kölcsönöz. A frissítő gyümölcsös jegyek újabb dimenziót adnak az illatnak, míg a finom fűszerek melegítő jegyekbe burkolják. Ez a kombináció olyan illatot hoz létre, amely nemcsak frissítő, hanem felemelő is. Az Adidas Ice Dive deospray remek választás a nap indításához vagy bármilyen sportesemény előtt. Hosszan tartó hatása megbízható védelmet nyújt az izzadság és a szagok ellen, így egész nap magabiztosságot ad. Ez a deospray vegán formulával rendelkezik és alumíniumsó-mentes, így bőrbarát és természetközeli az egyének számára.

Az Adidas Ice Dive deospray segítségével friss és energikus érzéssel vághatsz bele minden napodba. Válaszd ezt a dezodort, ha minden tevékenységedre készen szeretnél állni, miközben megőrizheted egyedi stílusodat.