Adidas Pure Game Gift Set Eau De Toilette 50ml + Tusfürdő 250ml + Deospray 150ml
Adidas Pure Game Gift Set Eau De Toilette 50ml + Tusfürdő 250ml + Deospray 150ml

5 012 Ft

Raktáron
ks
Adidas

• Praktikus ajándékkészlet férfiaknak
• Az energikus és stílusos férfi számára
• 1x Adidas Pure Game 3in1 tusfürdő 250ml
• 1x Adidas Pure Game Eau De Toilette 50ml
• 1x Adidas Pure Game deospray 150ml
több

Termékkód: P03462Szállítás és fizetés

Adidas Pure Game Gift Set

Az Adidas Pure Game Eau De Toilette egy összetéveszthetetlen illat, amely azonnal a frissesség, az energia és az elegancia világába repíti Önt. Ez a férfi illat komplex élményt nyújt, amely a pezsgő grapefruit és a lédús mandarin meglepő és frissítő kombinációjával nyit. Ezeket a friss citrusjegyeket szikrázó zöld bazsalikom és enyhén fűszeres bors emeli ki, csábító és dinamikus nyitó szimfóniát alkotva.

Az Adidas Pure Game illat középpontjában a sugárzó elegancia és a modern férfiasság áll. Az aromás levendula ízlésesen keveredik a guaiac fával és a ciprussal, gazdag és érzéki harmóniát teremtve. Ez a kombináció mélységet és jellegzetes kisugárzást kölcsönöz az illatnak, azonnal magával ragadva téged a csábító atmoszférába.

Az illat alapja a trópusi félhomályos pacsuli és a tamboti fa természetes aspektusát tárja elénk, amelyek hozzájárulnak az Adidas Pure Game egyedi és összetéveszthetetlen karakteréhez. A tonkabab és a tömjén érzéki jegyei zárják ezt az illatot, amely készen áll arra, hogy játékos kölcsönhatásba lépjen bőrével.

Az Adidas Pure Game EDT több mint egy illat; ez egy módja annak, hogy kifejezd egyedi személyiségedet, és felhívd magadra a figyelmet stílusoddal és eleganciáddal. Ezzel az illattal magabiztosnak és késznek érezheted magad bármilyen sportélményre vagy mindennapi kalandra.

Szavatossági idő az első felbontás után: 36 hónap

Az Adidas Pure Game 3in1 tusfürdő több mint egy közönséges tusfürdő; ez egy átfogó élmény, amely felerősíti a napi testápolási rituálét. A grapefruit és a mandarin illatával, amelyet pezsgő zöld bazsalikommal és enyhén fűszeres borssal hangsúlyoz, ez a tusfürdő az első használattól kezdve a frissesség és az energia világába vezet be.

Ez az illat nem áll meg a nyitó citrusos jegyeknél; az Adidas Pure Game tusfürdő szívében ragyogó elegancia és modern férfiasság rejlik. Az aromás levendula keveredik a guaiac fával és a ciprussal, mély és érzéki harmóniát teremtve, amely körülvesz téged zuhanyzás közben.

Ez a 3in1 tusfürdő az illatán kívül alaposan tisztítja bőrét. Alaposan átmossa, eltávolítja a szennyeződéseket, és élettel telivé, frissé és regenerálttá varázsolja a bőrt. Minden bőrtípusra alkalmas, és bőrgyógyászatilag tesztelt, így bízhat a hatékonyságában és biztonságosságában.

Az Adidas Pure Game 3in1 tusfürdővel frissen és energiával telve kezdheted a napot. Illata magabiztosságot ad, ápoló hatása pedig egészségesen és élettel telivé teszi a bőrét. Legyen készen a nap kihívásaira ezzel az Adidas átfogó tusfürdővel.

Szavatossági idő az első felbontás után: 30 hónap

Az Adidas Pure Game deospray több mint egy közönséges dezodor. A grapefruit és mandarin illatával, amelyet pezsgő zöld bazsalikom és enyhén fűszeres bors hangsúlyoz, ez a deospray kivételes illatot biztosít, amely kiemeli személyes stílusát és eleganciáját. Friss citrusos jegyei a nyitásban azonnal felfrissítik Önt, és energikusan indítja a napot.

Az Adidas Pure Game deospray azonban nem csak az illatáról szól. Sugárzó elegancia és modern férfiasság rezonál ennek az illatnak a szívében. Az aromás levendula a guaiac fával és a ciprussal egyesülve mély és érzéki harmóniát teremt. Ez a kompozíció mélységet és kisugárzást kölcsönöz a dezodornak, egyedivé téve azt.

Az illatán kívül ez a dezodor megbízható és hosszan tartó védelmet nyújt az izzadás ellen akár 48 órán keresztül. Ez azt jelenti, hogy megbízhatsz abban, hogy ez a dezodor egész nap védelmet nyújt neked, függetlenül az aktív életmódodtól. Nem számít, hogy munkába, sportedzésre vagy randevúra mész, az Adidas Pure Game deospray sosem hagy cserben.

Ez a dezodor nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is a napi ápolási rituálédnak. Frissítsd fel a napodat ezzel a komplex illattal, és szerezd meg azt a magabiztosságot, amely minden helyzetben elkísér. Légy készen a nap minden kihívására az Adidas Pure Game deospray-vel.