Adidas Pure Game Gift Set Tusfürdő 250ml + Deospray 150ml
Adidas Pure Game Gift Set Tusfürdő 250ml + Deospray 150ml

Eredeti ár 2 897 Ft. Megtakarítás 9% (263 Ft) 2 634 Ft

Raktáron
ks
Adidas

• Praktikus ajándékkészlet férfiaknak
• Az energikus és stílusos férfi számára
• 1x Adidas Pure Game 3in1 tusfürdő 250ml
• 1x Adidas Pure Game deospray 150ml
több

Termékkód: P03614Szállítás és fizetés

Adidas Pure Game Gift Set

Az Adidas Pure Game 3in1 tusfürdő több mint egy közönséges tusfürdő; ez egy átfogó élmény, amely felerősíti a napi testápolási rituálét. A grapefruit és a mandarin illatával, amelyet pezsgő zöld bazsalikommal és enyhén fűszeres borssal hangsúlyoz, ez a tusfürdő az első használattól kezdve a frissesség és az energia világába vezet be.

Ez az illat nem áll meg a nyitó citrusos jegyeknél; az Adidas Pure Game tusfürdő szívében ragyogó elegancia és modern férfiasság rejlik. Az aromás levendula keveredik a guaiac fával és a ciprussal, mély és érzéki harmóniát teremtve, amely körülvesz téged zuhanyzás közben.

Ez a 3in1 tusfürdő az illatán kívül alaposan tisztítja bőrét. Alaposan átmossa, eltávolítja a szennyeződéseket, és élettel telivé, frissé és regenerálttá varázsolja a bőrt. Minden bőrtípusra alkalmas, és bőrgyógyászatilag tesztelt, így bízhat a hatékonyságában és biztonságosságában.

Az Adidas Pure Game 3in1 tusfürdővel frissen és energiával telve kezdheted a napot. Illata magabiztosságot ad, ápoló hatása pedig egészségesen és élettel telivé teszi a bőrét. Legyen készen a nap kihívásaira ezzel az Adidas átfogó tusfürdővel.

Szavatossági idő az első felbontás után: 30 hónap

Az Adidas Pure Game deospray több mint egy közönséges dezodor. A grapefruit és mandarin illatával, amelyet pezsgő zöld bazsalikom és enyhén fűszeres bors hangsúlyoz, ez a deospray kivételes illatot biztosít, amely kiemeli személyes stílusát és eleganciáját. Friss citrusos jegyei a nyitásban azonnal felfrissítik Önt, és energikusan indítja a napot.

Az Adidas Pure Game deospray azonban nem csak az illatáról szól. Sugárzó elegancia és modern férfiasság rezonál ennek az illatnak a szívében. Az aromás levendula a guaiac fával és a ciprussal egyesülve mély és érzéki harmóniát teremt. Ez a kompozíció mélységet és kisugárzást kölcsönöz a dezodornak, egyedivé téve azt.

Az illatán kívül ez a dezodor megbízható és hosszan tartó védelmet nyújt az izzadás ellen akár 48 órán keresztül. Ez azt jelenti, hogy megbízhatsz abban, hogy ez a dezodor egész nap védelmet nyújt neked, függetlenül az aktív életmódodtól. Nem számít, hogy munkába, sportedzésre vagy randevúra mész, az Adidas Pure Game deospray sosem hagy cserben.

Ez a dezodor nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is a napi ápolási rituálédnak. Frissítsd fel a napodat ezzel a komplex illattal, és szerezd meg azt a magabiztosságot, amely minden helyzetben elkísér. Légy készen a nap minden kihívására az Adidas Pure Game deospray-vel.