Ajándék minden 10 000 Ft feletti vásárláshoz

Adidas UEFA Champions League Anthem Edition Gift Set Deodorant body Fragrance 75ml + Tusfürdő 250ml
Adidas UEFA Champions League Anthem Edition Gift Set Deodorant body Fragrance 75ml + Tusfürdő 250ml

4 047 Ft

Raktáron
ks
Adidas

• Praktikus ajándékkészlet férfiaknak
• Az energikus és stílusos férfi számára
• 1x Adidas UEFA Champions League Anthem Edition 2in1 tusfürdő 250ml
• 1x Adidas UEFA Champions League Anthem Edition deodorant body fragrance 75ml
több

Termékkód: P03471Szállítás és fizetés

Adidas UEFA Champions League Anthem Edition Gift Set

Az Adidas UEFA Champions League Anthem Edition deodorant body fragrance egy fűszeres és aromás illat az Adidas-tól, amely a bátorság, a szenvedély és a futball energiájának világába repít. Ez az illat olyan, mint egy himnusz az érzékeidnek, felébreszti a sportos szellemet és pozitív energiával tölt fel.

Az illat fő témája az energikus menta és a pezsgő fűszerek merész és friss kombinációja. Már ennek a dezodornak az első illata egy futballstadionba repít, ahol a labda lepattan a fűről és a szurkolók tömege éljenez. Ez az illat azoknak szól, akik szeretik a dinamikus és aktív életmódot. Fej: Frissítő bergamott, lédús alma és aromás rozmaring. Szív: geránium, jázmin és szerecsendió, amelyek mélységet és érzékiséget kölcsönöznek az illatnak. Alap: tonkabab, pacsuli és pézsma, amelyek gazdag és vonzó alapillatot adnak.

Ezzel a modern, frissítő és energikus illattal magabiztosnak és minden pillanatra késznek érezheted magad. Felébreszti érzékeidet, és sportos élességet kölcsönöz a napodnak, akár egy focimeccsre, akár bármilyen más kihívásra készülsz. Az Adidas UEFA Champions League Anthem Edition egy olyan illatkiegészítő, amely kiemeli sportos szellemedet és a futball iránti szenvedélyedet. Fejezd ki támogatásodat kedvenc csapatod iránt, és érezd magad magabiztosnak minden helyzetben. Ezzel az illattal készen állsz majd minden sportélményre és mindennapi kalandra.

Szavatossági idő az első felbontás után: 36 hónap

Az Adidas UEFA Champions League Anthem Edition egy tusfürdő és sampon egyben, amely nemcsak a tested és a hajad tisztítja, hanem csodálatos illatával az érzékeidet is kényezteti. Ezt az illatosított férfi tusfürdőt a futballszurkolók szenvedélye és lelkesedése ihlette, akik alig várják, hogy megünnepeljék csapatuk győzelmét.

Ennek a tusfürdőnek a fő vonzereje az illata, amely férfias és energiával teli. Az illat pézsmás akcentusai pillanatok alatt a futballszurkolók ujjongó tömegének közepébe repítenek, bárhol is legyél. Ez az illat tele van vitalitással és pozitív energiával, amely erőt és elszántságot ad. Gyengéd és hidratáló formulája lemossa a szennyeződéseket, puhává és bársonyosan simává varázsolva bőröd. A hajat is beburkolja ez a férfias illat, extra dimenziót adva az általános fürdőélménynek. Ennek az illatnak a nyitányában friss bergamott, frissítő alma és aromás rozmaring található. Az illat szívében geránium, jázmin és szerecsendió található, érzékiséget és mélységet kölcsönözve. Az illat alapját tonkabab, pacsuli és pézsma alkotja, amelyek gazdag és vonzó alapjegyet adnak az illatnak.

Ha olyan tusfürdőt keresel, amellyel nem csak felfrissülhetsz, hanem elmerülhetsz a futball szenvedélyes világában is, akkor az Adidas UEFA Champions League Anthem Edition a megfelelő választás. Többnek érzed magad, mint egyszerű szurkolónak - bajnoknak érzed magad!

Szavatossági idő az első felbontás után: 30 hónap