Ajándék minden 10 000 Ft feletti vásárláshoz

Adidas UEFA Champions League Champions Gift Set Deodorant body Fragrance 75ml + Deospray 150ml
Adidas UEFA Champions League Champions Gift Set Deodorant body Fragrance 75ml + Deospray 150ml

4 047 Ft

Raktáron
ks
Adidas

• Praktikus ajándékkészlet férfiaknak
• Az energikus és stílusos férfi számára
• 1x Adidas UEFA Champions League Champions deospray 150ml
• 1x Adidas UEFA Champions League Champions deodorant body fragrance 75ml
több

Termékkód: P03472Szállítás és fizetés

Adidas UEFA Champions League Champions Gift Set

Az Adidas UEFA Champions League Champions deodorant body fragrance egy fűszeres, aromás férfi illat, amely elrepít a sport, a szenvedély és az izgalom világába, az UEFA Champions League világába. Ez az illat nemcsak egy frissítő parfüm, hanem egyúttal a futball és a sportszeretet iránti szenvedélyed kifejezésére is szolgál.

Az UEFA Champions League Champions illat frissítő és dinamizmussal teli. Alkalmas mindennapi használatra, és sportos hangulatot kölcsönöz a napodnak. A fej: friss citromos jegyek, amelyek frissnek és energikusnak érzed magad. Szív: Finom jázmin és ibolya, amelyek mélységet és érzékiséget kölcsönöznek az illatnak. Alap: egy leheletnyi lédús alma és kasmír, édes vaníliával, pacsulival és mohával gazdagítva. Ez az egyedülálló illatkompozíció lehetővé teszi, hogy átéld az UEFA Champions League-hez kapcsolódó erőteljes érzelmeket, és hagyd magad meglovagolni a frissesség és a lelkesedés hullámát. Hagyd, hogy ez az illat teljessé tegye a napi sportolási rituálédat, és adjon egy extra energialöketet a napodhoz és a következő sportteljesítményedhez.

Az Adidas UEFA Champions League Champions deodorant body fragrance több, mint egy parfüm; ez egy eszköz, amellyel kifejezheted a sport iránti lelkesedésedet és a futball iránti szenvedélyedet. Ez az illat felkészít minden meccsre és minden pillanatra, amikor magabiztosnak és győzelemre késznek érzed magad. Légy hű a csapatodhoz és fejezd ki személyiségedet az Adidas e modern, frissítő és dinamikus illatával.

Szavatossági idő az első felbontás után: 36 hónap

Az Adidas UEFA Champions League Champions deospray 48H több, mint egy közönséges dezodor; ez egy módja annak, hogy felfrissítsd a napodat és 48 hosszú órán át magabiztosnak érezd magad. Ez a deospray fűszeres, aromás illatot kínál férfiaknak, amely frissességet és energiát ad a napodhoz. A citrom friss jegyei, felfrissülést és energiát adnak. A finom jázmin és ibolya mélységet és érzékiséget kölcsönöz az illatnak. Egy csipetnyi lédús alma és kasmír, édes vaníliával, pacsulival és mohával gazdagítva. Ez az egyedülálló illatkompozíció megbízható védelmet nyújt az izzadság és a szagok ellen a nap teljes hosszában. Így minden nap frissen és energikusan léphetsz be, készen állva minden tevékenységedre. Ez a dezodor nagyszerű választás a nap kezdetére vagy bármilyen sportteljesítmény előtt, amikor megbízható védelemre és frissességre van szükséged.

Az Adidas UEFA Champions League Champions deospray 48H több mint egy közönséges dezodor; ez egy módja annak, hogy megőrizd egyedi stílusodat és magabiztosnak érezd magad minden helyzetben. Válaszd ezt a dezodort, és egy extra adag energiát és frissességet kapsz, amely egész nap elkísér.