Adidas UEFA Champions League Champions Gift Set Deodorant body Fragrance 75ml + Deospray 150ml
Adidas UEFA Champions League Champions Gift Set Deodorant body Fragrance 75ml + Deospray 150ml

4 047 Ft

Raktáron
ks
Adidas

• Praktikus ajándékkészlet férfiaknak
• Az energikus és stílusos férfi számára
• 1x Adidas UEFA Champions League Champions tusfürdő 250ml
• 1x Adidas UEFA Champions League Champions deodorant body fragrance 75ml
több

Termékkód: P03473Szállítás és fizetés

Adidas UEFA Champions League Champions Gift Set

Az Adidas UEFA Champions League Champions deodorant body fragrance egy fűszeres, aromás férfi illat, amely elrepít a sport, a szenvedély és az izgalom világába, az UEFA Champions League világába. Ez az illat nemcsak egy frissítő parfüm, hanem egyúttal a futball és a sportszeretet iránti szenvedélyed kifejezésére is szolgál.

Az UEFA Champions League Champions illat frissítő és dinamizmussal teli. Alkalmas mindennapi használatra, és sportos hangulatot kölcsönöz a napodnak. A fej: friss citromos jegyek, amelyek frissnek és energikusnak érzed magad. Szív: Finom jázmin és ibolya, amelyek mélységet és érzékiséget kölcsönöznek az illatnak. Alap: egy leheletnyi lédús alma és kasmír, édes vaníliával, pacsulival és mohával gazdagítva. Ez az egyedülálló illatkompozíció lehetővé teszi, hogy átéld az UEFA Champions League-hez kapcsolódó erőteljes érzelmeket, és hagyd magad meglovagolni a frissesség és a lelkesedés hullámát. Hagyd, hogy ez az illat teljessé tegye a napi sportolási rituálédat, és adjon egy extra energialöketet a napodhoz és a következő sportteljesítményedhez.

Az Adidas UEFA Champions League Champions deodorant body fragrance több, mint egy parfüm; ez egy eszköz, amellyel kifejezheted a sport iránti lelkesedésedet és a futball iránti szenvedélyedet. Ez az illat felkészít minden meccsre és minden pillanatra, amikor magabiztosnak és győzelemre késznek érzed magad. Légy hű a csapatodhoz és fejezd ki személyiségedet az Adidas e modern, frissítő és dinamikus illatával.

Szavatossági idő az első felbontás után: 36 hónap

Az Adidas UEFA Champions League Champions tusfürdő testre és hajra 2in1 egy termékben egyesíti a frissítő tusfürdőt és a hidratáló fürdőt. Egyedülálló, fűszeres, aromás illata a férfiak számára felfrissülést és energiát ad, így tökéletes társ egy kemény edzés vagy aktív nap után. Ezt a 2 az 1-ben tusfürdőt úgy alkották meg, hogy ne csak tisztítsa bőrödet és hajadat, hanem hidratálja és regenerálja is. Bőrgyógyászok által tesztelt formulája kíméletes a bőrhöz, és nem befolyásolja annak pH-értékét. Ez azt jelenti, hogy napi használatra ideális az aktív egyének számára, akiknek gyors megkönnyebbülésre és felfrissülésre van szükségük.

A citrom friss jegyei, felfrissülést és energiát adnak. A finom jázmin és ibolya mélységet és érzékiséget kölcsönöz az illatnak. Egy csipetnyi lédús alma és kasmír, édes vaníliával, pacsulival és mohával gazdagítva. Az illatok e kombinációja frissítő frissességgel vesz körül, miközben magabiztosságot ad. Ezzel a tusfürdővel való zuhanyzás után készen állsz majd egy új tevékenységekkel és kihívásokkal teli napra.

Érezd a frissítő frissességet és kapj egy kis önbizalmat az Adidas UEFA Champions League Champions termékcsalád kozmetikumainak köszönhetően.

Szavatossági idő az első felbontás után: 30 hónap