Air Wick Freshmatic Frühligsblumen & Taufrishe diffúzer + 2x 250ml utántöltő
Air Wick Freshmatic Frühligsblumen & Taufrishe diffúzer + 2x 250ml utántöltő

4 552 Ft

Raktáron
ks
Air Wick

• Automatikus illatkibocsátás akár 70 napig
• Limitált kiadás
• Hosszantartó frissesség
• Csomag: 1x diffúzer + 2x 250ml utántöltő több

Termékkód: P03607Szállítás és fizetés

Az Air Wick Freshmatic Frühlingsblumen & Taufrische diffúzor légfrissítő okos módja annak, hogy frissítő, virágzó rétre emlékeztető illatot varázsoljon otthonába. Ez az illat különleges gondossággal készült, és természetes illóolajok keverékét tartalmazza, amelyek együttesen kellemes tavaszi élményt nyújtanak közvetlenül az Ön otthonában.

Az Air Wick Freshmatic segítségével nem kell aggódnia a helyiségek rendszeres kézi felfrissítése miatt. Az Air Wick Freshmatic automatikus diffúzor megteszi ezt Ön helyett. Rendszeres időközönként adagolja az illatanyagot, lehetővé téve, hogy állandó frissességet biztosítson otthonában. Az illat intenzitásának beállítása egyszerű - csak válassza ki a kívánt intenzitási szintet, és hagyja dolgozni a frissítőt. Három különböző beállítás közül választhat, hogy pontosan az Ön által kívánt illatot érje el.

Az Air Wick Freshmatic Frühlingsblumen & Taufrische diffúzor légfrissítő egy csomagjával 2 x utántöltőt is kap, ami hosszú távú használatot tesz lehetővé. Egy csomag akár 70 napig tartó friss illatot biztosít, így nem kell aggódnia a gyakori cserék miatt.

Ezzel a termékkel biztos lehet benne, hogy otthona kellemes és frissítő illattal lesz tele, amely barátságos légkört teremt. Az Air Wick Freshmatic Frühlingsblumen & Taufrische diffúzor légfrissítővel a tavasz szépségét egyenesen az otthonába hozhatja, és még kellemesebbé és hívogatóbbá teheti azt.

Paraméterek

Űrtartalom 250