Ajándék minden 10 000 Ft feletti vásárláshoz

Ariel Farbschutz mosópor Color 1300g 20 mosás
Ariel Farbschutz mosópor Color 1300g 20 mosás

3 311 Ft

Raktáron
ks
Ariel

• A rendkívül hatékony Ariel tökéletesen eltávolítja még a legkeményebb foltokat is.
• A rendszer védi a szövetek szálait, jobban behatol a szálak mélyére, és jobban kimossa a beszáradt foltokat és szennyeződéseket.
• Alkalmas minden mosási hőmérsékletre már 30°C-tól
• Gyapjúhoz és selyemhez nem alkalmas
• Csomag: 1300g/20 mosás több

Termékkód: P24400Szállítás és fizetés

Az Ariel Farbschutz Color innovatív formulájának köszönhetően gyorsan feloldódik a vízben, azonnal aktiválódik és mélyen behatol a szálakba, így nagy tisztaságot és élénkítő színeket biztosít még alacsonyabb hőmérsékleten történő mosás esetén is. Az Ariel mosópor eltávolítja a makacs foltokat, még az olyan szagokat is, mint például az izzadságtól, testszagoktól származó foltok. Csodálatosan tiszta megjelenést és illatot kölcsönöz ruháinak. Már 30°C-on is működik, így ha azt szeretné, hogy a szennyes újra olyan legyen, mintha új lenne, nyúljon az Ariel mosószerhez. Egyedülálló technológiát tartalmaz, amely segít megakadályozni, hogy a pormaradványok megtapadjanak a szennyeseden.

Ez a termék káros lehet, és komoly egészségkárosodást okozhat. Tartsa az Ariel gélkapszulákat gyermekek számára elérhetetlen helyen.

5-15% Anionos felületaktív anyagok, <5% Nem ionos felületaktív anyagok, Foszfonátok, Szappan, Enzimek, Optikai fehérítők, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geraniol, Linalool.

Paraméterek

Mosási adag 20