Ajándék minden 10 000 Ft feletti vásárláshoz

Ariel Power Active Odor Defense mosógél 1300ml 26 mosás
Ariel Power Active Odor Defense mosógél 1300ml 26 mosás

2 989 Ft

Raktáron
ks
Ariel

• Eltávolítja a foltokat, védi a színeket, felfrissít, védi a szöveteket
• Semlegesíti a kellemetlen szagokat
• Kiváló mosási eredményt ér el még igényes körülmények között is
• Kiváló mosási eredmények még 20°C-os vízhőmérsékleten is
• Csomagolás: 1300ml több

Termékkód: P03571Szállítás és fizetés

Az Ariel Power Active Odor Defense mosógél egy kivételes mosószer, amely az innovatív szagtalanító technológiákat egyesítve biztosítja a kompromisszumok nélküli kényelmet és teljesítményt, amelyet egy kompakt, nagy teljesítményű mosószertől elvár. Ez a gél gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz, amelyek a ruhákat a szükséges gondossággal tisztítják, eltávolítják a foltokat és visszaállítják kedvenc ruhadarabjainak élénk színét.

Az Ariel Power Active Odor Defense Gel a makacs foltok és szagok ellen szagtalanító technológiával veszi fel a harcot, kivételes tisztaságot és frissességet biztosítva. Vízzel érintkezve a gél teljesen feloldódik, és olyan aktív összetevőket szabadít fel, amelyek hatékonyan kezelik a különböző foltokat. Ez a mosógél még alacsonyabb vízhőmérsékleten (20°C-tól) is kiváló mosási eredményeket ér el.

Az Ariel Power Active Odor Defense mosógél egy modern és hatékony termék, amely garantálja kedvenc ruháinak hosszabb élettartamát. Ezzel a géllel biztos lehet benne, hogy ruhái mindig frissek és ragyogóak lesznek, készen a következő kalandra.

Paraméterek

Mosási adag 26