Ajándék minden 10 000 Ft feletti vásárláshoz

Axe Dark Temptation Gift Set Bodyspray 150ml + Tusfürdő 250ml
Axe Dark Temptation Gift Set Bodyspray 150ml + Tusfürdő 250ml

3 357 Ft

Raktáron
ks
Axe

• Praktikus ajándékkészlet férfiaknak
• A magabiztos és elegáns férfi számára
• 1x Axe Dark Temptation tusfürdő 250ml
• 1x Axe Dark Temptation bodyspray 150ml
több

Termékkód: P03601Szállítás és fizetés

Axe Dark Temptation Gift Set

Az Axe Dark Temptation egy dezodor, amely egész nap megbízható védelmet nyújt az izzadság és a szagok ellen, hogy Ön frissnek és magabiztosnak érezze magát. Speciális formuláját úgy tervezték, hogy semlegesítse a kellemetlen szagokat, és még kihívást jelentő helyzetekben is friss maradjon.

Ez a dezodor minden bőrtípusra alkalmas, ami azt jelenti, hogy különböző igényű és preferenciájú férfiak is használhatják. Illatát az étcsokoládé ihlette, ami ellenállhatatlan és érzéki jelleget kölcsönöz ennek a dezodornak. Az illat fokozatosan szabadul fel a nap folyamán, így még sokáig élvezheti az illatot a felvitele után is.

A dezodor Dual Action technológiájának köszönhetően nemcsak az izzadás ellen véd, hanem kellemes illatával is körülveszi Önt egész nap. Az Axe Dark Temptation tökéletes társ az aktív férfiak számára, akik szeretnének magabiztosak lenni a bőrükben és frissnek érezni magukat, bármit is hozzon a napjuk.

Az Axe Dark Temptation tusfürdőt úgy tervezték, hogy a zuhanyzás ne csak tiszta higiéniai rutin legyen, hanem érzéki élmény is. Ez a tusfürdő jellegzetes frissességet biztosít, amely egész nap elkísér.

Illata az édes étcsokoládé, a melegítő borostyán és egy csipetnyi fűszeres pirospaprika kellemes kombinációja. Az Axe Dark Temptation tusfürdő nem csupán a tisztálkodásról szól, hanem arról is, hogy magabiztosnak és vonzónak érezd magad. Egyedülálló technológiája hozzáadott prebiotikumokkal elősegíti bőröd egészségét és jó közérzetét.

Az Axe tusfürdőgél tiszta, felfrissült és puha tapintású bőrt hagy maga után. Illata sokáig megmarad a fürdés után, így tökéletes választás azoknak a férfiaknak, akik sokáig szeretnék élvezni a friss és érzéki érzést. Az Axe Dark Temptation segítségével nem csak a tisztaságért, hanem az érzéki élmény élvezetéért is zuhanyozhatsz.

Szavatossági idő az első felbontás után: 12 hónap