1 150 Ft

Raktáron
ks
Baba

• Gyengéd és ápoló összetétel
• Antibakteriális összetevővel
• Kamilla
• A tiszta, kezelt és illatos kezekért
• Zuhanyzáshoz és fürdéshez is alkalmas
• Csere utántöltő
• Csomagolás: 500ml több

Termékkód: P02775Szállítás és fizetés

Baba Kamilla folyékony szappan utántöltő 500ml. A Kamilla krémes folyékony szappan utántöltője, amely tökéletesen tisztítja a kezét, és nem szárítja a bőrét. Kamillakivonatot tartalmaz, amely hidratálja és ápolja a bőrt kézmosás után is. Keze tökéletesen tiszta, puha és selymes lesz tőle, kellemes kamillaillattal. Fürdéshez és kézmosáshoz is használható.

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta gondoskodik a magyar családok mindennapjairól. Jól ismert összetevői és illatanyagai teszik a Babát igazán bölcs választássá, amely a család minden tagja számára alkalmas. Az egész a méltán jól ismert Lanolin szappannal kezdődött, de ma már a termékek széles skáláját lefedi: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan és dezodor. A Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető ebben a kategóriában. Nem csoda, hiszen az igazi móka az esti fürdéskor kezdődik, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és boldogabb állapotba kerülnek - és ez maga a Babapillanat. A Baba küldetése, hogy a szülőket és a gyermekeket közelebb hozza egymáshoz az egyszerű játékon keresztül. Éljen sokáig a szórakozás! 

Kamilla (Chamomilla Recutita Flower Extract): A kamilla sokrétű gyógyhatása miatt régóta az egyik legismertebb gyógynövény. Például a szászok úgy hitték, hogy egyike annak a kilenc szent gyógynövénynek, amelyet Odin istenük adott a világnak. Természetes gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkezik, kedvelt összetevő a bőrápolásban. Ráadásul mivel bőrnyugtató hatásáról is ismert, ezért érzékeny bőrre is alkalmazható.

Szavatossági idő az első felbontás után: 12 hónap