1 150 Ft

Raktáron
ks
Baba

• Gyengéd és ápoló összetétel
• Antibakteriális összetevővel
• Lime & Koriander
• A tiszta, kezelt és illatos kezekért
• Zuhanyzáshoz és fürdéshez is alkalmas
• Csere utántöltő
• Csomagolás: 500ml több

Termékkód: P02774Szállítás és fizetés

Baba Lime & Koriander folyékony szappan utántöltő 500ml. A Baba folyékony szappan antibakteriális összetevőt, valamint koriander- és lime-kivonatot tartalmaz. Segít eltávolítani a baktériumokat, és így védi az egészséget. Bár nem biztosít szupererősséget, az enyhe formula nemcsak tisztán tartja a kezét, hanem kezelt és illatos is lesz. Fürdéshez és kézmosáshoz is használható.

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta gondoskodik a magyar családok mindennapjairól. Jól ismert összetevői és illatanyagai teszik a Babát igazán bölcs választássá, amely a család minden tagja számára alkalmas. Az egész a méltán jól ismert Lanolin szappannal kezdődött, de ma már a termékek széles skáláját lefedi: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan és dezodor. A Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető ebben a kategóriában. Nem csoda, hiszen az igazi móka az esti fürdéskor kezdődik, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és boldogabb állapotba kerülnek - és ez maga a Babapillanat. A Baba küldetése, hogy a szülőket és a gyermekeket közelebb hozza egymáshoz az egyszerű játékon keresztül. Éljen sokáig a szórakozás! 

Koriander (Coriandrum Sativum Fruit/Leaf Extract): A koriander népszerű fűszernövény, különösen az ázsiai gasztronómiában, de nemcsak az ételeinkben lehet felhasználni. Antioxidáns hatása mellett arról is ismert, hogy védi a sejteket a külső hatásoktól és segít a bőr fiatalon tartásában. Lime (Citrus Aurantifolia Juice): Az Ázsiából származó lime a citromnál magasabb savtartalommal és erősebb aromával rendelkezik. Az ókorban fertőzések, megfázás és láz kezelésére használták. A lime többek közt sebösszehúzó és fertőtlenítő hatásáról ismert, illetve tisztítja, tonizálja a bőrt. Ráadásul a lime az aromaterápiában is jól ismert frissítő, élénkítő és antioxidáns hatásáról.

Szavatossági idő az első felbontás után: 12 hónap