1 334 Ft

Raktáron
ks
Baba

• Kényeztető tusfürdő
• Az édesmandula illatával
• Bőr pH semleges
• Fürdésre és kézmosásra is alkalmas
• Bőrgyógyászatilag tesztelt
• Csomagolás: 400ml több

Termékkód: P03241Szállítás és fizetés

A Baba Macaron tusfürdő egy olyan termék, amely bájos pillanatokat és kikapcsolódást nyújt az édesmandula illatával. Bármi is történt a nap folyamán, ez a tusfürdő nyugalmat és pihenést biztosít. Az élvezetes élményhez egy lágy hab és az édes illat kavalkádja társul.

Ezenkívül fontos megemlíteni, hogy a Baba Macaron tusfürdő flakonja 100% újrahasznosított műanyagból készült, a kupak kivételével. Ez azt jelenti, hogy az árucikk fenntartható és környezetbarát választás, hiszen újrahasznosított anyagok felhasználásával csökkenti a hulladék mennyiségét és a környezeti terhelést.

Ez a gondoskodó tusfürdő nemcsak frissítően hat a bőrre, hanem figyelembe veszi a fenntarthatóságot és az ökológiai lábnyom csökkentését is. Használatával élvezheti a kellemes tusfürdőzést, miközben tudja, hogy hozzájárul a környezet védelméhez is. Fürdéshez és kézmosáshoz is használható.

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta gondoskodik a magyar családok mindennapjairól. Jól ismert összetevői és illatanyagai teszik a Babát igazán bölcs választássá, amely a család minden tagja számára alkalmas. Az egész a méltán jól ismert Lanolin szappannal kezdődött, de ma már a termékek széles skáláját lefedi: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan és dezodor. A Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető ebben a kategóriában. Nem csoda, hiszen az igazi móka az esti fürdéskor kezdődik, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és boldogabb állapotba kerülnek - és ez maga a Babapillanat. A Baba küldetése, hogy a szülőket és a gyermekeket közelebb hozza egymáshoz az egyszerű játékon keresztül. Éljen sokáig a szórakozás! 

Szavatossági idő az első felbontás után: 12 hónap

Paraméterek

Űrtartalom 400