1 150 Ft

Raktáron
ks
Baba

• Gyengéd és ápoló összetétel
• Antibakteriális összetevővel
• Tej & Gyümölcs
• A tiszta, kezelt és illatos kezekért
• Zuhanyzáshoz és fürdéshez is alkalmas
• Csere utántöltő
• Csomagolás: 500ml több

Termékkód: P02776Szállítás és fizetés

Élvezze a pihentető zuhanyzás pillanatait a Baba tejes és gyümölcsös tusfürdővel. A tusfürdő tejet tartalmaz, amely tápláló tulajdonságairól ismert. A narancs, az őszibarack, az alma és a fekete ribizli illatos harmóniája gyümölcsös leheletével kényezteti érzékeit. Használatával jól indíthatja a napot, és frissességet biztosíthat az egész családnak egy hosszú nap után is. A kényeztető Baba tusfürdő tejjel és gyümölccsel lágy habjával felfrissít, és friss illatot hagy maga után. Fürdéshez és kézmosáshoz is használható.

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta gondoskodik a magyar családok mindennapjairól. Jól ismert összetevői és illatanyagai teszik a Babát igazán bölcs választássá, amely a család minden tagja számára alkalmas. Az egész a méltán jól ismert Lanolin szappannal kezdődött, de ma már a termékek széles skáláját lefedi: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan és dezodor. A Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető ebben a kategóriában. Nem csoda, hiszen az igazi móka az esti fürdéskor kezdődik, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és boldogabb állapotba kerülnek - és ez maga a Babapillanat. A Baba küldetése, hogy a szülőket és a gyermekeket közelebb hozza egymáshoz az egyszerű játékon keresztül. Éljen sokáig a szórakozás! 

Tej (Sine Adipe Lac): A tejet régóta használják az öregedés hatásainak csökkentésére és a bőr friss és szép megjelenésének megőrzésére. Az egyiptomi királynő, Kleopátra híres volt arról, hogy rendszeresen fürdött kecsketejben. Számos vallási szöveg, köztük a Biblia és a Korán a tejet a test és a lélek táplálékaként említi. Számos jótékony hatása ismert, többek közt gyulladáscsökkentő, öregedésgátló, sebgyógyulást gyorsító és bőrhidratáló. Gyümölcs illat: Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack. A gyümölcsökről számtalan édes élmény jut eszünkbe – piték és torták, fagylalt- és gyümölcskelyhek, cseresznye-fülbevalók és alma zsonglőrködés. Jellegzetes illatukat megérezve szinte érezzük a zamatukat, ráadásul megelevenedhet előttünk egy igazi családi ramazuri képe, gyümölcstorta sütésről vagy közös gyümölcsszedésről.

Szavatossági idő az első felbontás után: 12 hónap

Paraméterek

Űrtartalom 500