Biostop ragasztó egér- és patkánycsapda 1db
Biostop ragasztó egér- és patkánycsapda 1db

648 Ft

Raktáron
ks

• Praktikus és hatékony védekezés
• Ellenáll a változó időjárási körülményeknek
• Könnyen használható
• Méretek: 155x221mm
• Csomagolás: 1db/csomag. több

Gyártó: BiostopTermékkód: P03448Szállítás és fizetés

A Biostop ragasztó egér- és patkánycsapdák praktikus és hatékony megoldást jelentenek a beltéri és kültéri kártevők elleni védekezéshez. Ezt a ragasztócsapdát különböző környezetekbe tervezték, például belső terekbe, pincékbe, tárolóhelyiségekbe, kamrákba, konyhákba, mezőgazdasági épületekbe és még sok más területre.

A ragasztó egér- és patkánycsapda ideális olyan helyekre, ahol a hagyományos mérgező anyagok vagy mechanikus csapdák nem ajánlottak. Ragasztója kivételes vonzó tulajdonságokkal rendelkezik, és ellenálló marad a változó időjárási körülményekkel szemben. Az erős és nem száradó ragasztó biztosítja, hogy a csapdába ejtett rágcsálók nem szöknek ki a csapdából, beleértve a nagyobb fajokat, például a patkányokat is.

Ez a ragasztócsapda olyan helyeken is könnyen elhelyezhető, ahol a hagyományos csapdák esetleg kudarcot vallanának. A környezetre is ártalmatlan, így természet- és emberbarát. A Biostop ragasztó egér- és patkánycsapdával hatékonyan és biztonságosan kezelheti a kártevő problémákat a környéken.

Szavatossági idő az első felbontás után: lásd a csomagoláson