Blend-a-med Complete Protect Expert Healthy White fogkrém 100ml
Blend-a-med Complete Protect Expert Healthy White fogkrém 100ml

690 Ft

Raktáron
ks
Blend a med

• Visszaállítja a fogak természetes fehérségét
• Nem csak fehérít, hanem védi a fogakat és az ínyt
• Javítja a leheletet és hosszan tartó frissességet biztosít
• Csomagolás: 100ml több

Termékkód: P03292Szállítás és fizetés

A Blend-a-med Complete Protect Expert Healthy White fogkrém speciális stabilizált fluorid technológiával fehéríti a fogakat és hatékonyan tisztítja a szájüreget a felületi elszíneződések eltávolításával.

Fehéríti a fogakat a felületi elszíneződések eltávolításával: Ez a fogkrém a felületi elszíneződések kíméletes eltávolítására szolgál, segít helyreállítani a fogak természetes fehér színét.

Védi a fogakat és az ínyt: A fogfehérítés mellett védi a fogakat és az ínyt is, ami kulcsfontosságú az egészséges szájüreghez.

Hatékony mélytisztítás a speciális oldódó kristályoknak köszönhetően: A fogkrém formulája speciális oldódó kristályokat tartalmaz, amelyek segítenek a fogak és a fogközök mély és alapos tisztításában.

Frissíti a leheletet: A fogkrém frissítő érzést hagy a szájban, javítja a leheletet és hosszan tartó frissességet biztosít.

A Blend-a-med Complete Protect Expert Healthy White fogkrém egyesíti a fogfehérítést, a védelmet és a felfrissítést, hogy átfogóan gondoskodjon a szájüreg egészségéről. Alkalmas azok számára, akik hatékony fogfehérítő megoldást keresnek a teljes szájhigiéniával kombinálva.

Szavatossági idő az első felbontás után: lásd a csomagoláson

Paraméterek

Űrtartalom 100