Bonus Eco Sponge mosogatószivacs 10db
Bonus Eco Sponge mosogatószivacs 10db

255 Ft

Raktáron
ks

• Környezetbarát mosogatószivacs
• 30%-ban természetes és 70%-ban szintetikus anyagból készül
• 5cm x 8cm x 2,7cm
• 100%-ban újrahasznosított
• Csomagolás: 10db/csomag több

Gyártó: BonusTermékkód: P03374Szállítás és fizetés

A klasszikus Bonus Eco Eco Sponge szivacs mosogatásához. Ez az a nélkülözhetetlen segítő, amely számos konyhai problémát megoldhat. Praktikus méretének köszönhetően ideális a legtöbb felületre, és nem csak a konyhában.

A szivacs úgy van kialakítva, hogy tökéletesen kezelje az edények tisztítását. Felépítése két rétegből áll, amelyek együttesen működnek a tökéletes eredmény elérése érdekében. Az első réteg kemény csiszolószemcsés, amely ideális az edényeken és edényeken megtapadó durva szennyeződések eltávolítására. Ez a szemcse hatékonyan oldja fel a legmakacsabb maradványokat is. A szivacs második rétege puhább és kíméletesebb a felületekhez, mégis elég hatékony ahhoz, hogy ezeket a szennyeződéseket gyengéden letörölje. Ezzel a mosogatószivaccsal biztos lehet benne, hogy edényei tiszták és makulátlanok lesznek.

Az edények mellett ez a szivacs a lakás különböző egyéb felületeinek tisztításához is nagyszerű társ. Sokoldalú és tartós, így nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akiknek fontos a tisztaság és a rendezettség. Segítségével Ön lesz az irányítója konyhája tisztaságának, és ételei mindig szeretettel és gondossággal készülnek majd el.

Paraméterek

Darabszám 10