Bonux Pure Magnolia 3in1 Color mosókapszulák 12db
Bonux Pure Magnolia 3in1 Color mosókapszulák 12db

2 851 Ft

Raktáron
ks
Bonux

• Gélkapszulák színes mosáshoz
• Koncentrált tisztítóerő
• Frissesség ami akár 14 napig is kitart
• Csomagolás: 12db/12 mosás több

Termékkód: P03490Szállítás és fizetés

A Bonux Pure Magnolia 3in1 Color gélkapszula színes ruhákhoz nagyszerű módja annak, hogy színes ruháit tisztán és frissen tartsa. Ezek a kapszulák kifejezetten színes ágynemű mosásához lettek kifejlesztve, és egy egyszerű lépésben átfogó ápolást biztosítanak.

A kapszulák fő előnye az aktív formulájuk, amely hatékonyan eltávolít minden szennyeződést és még a legmakacsabb foltokat is. A kemény foltoktól sem riadnak vissza, így biztosítva, hogy a ruhái mindig makulátlanok legyenek. A kapszulák többkamrás kialakításának köszönhetően kiválóan koncentrált tisztítóerőt tartalmaznak, így egyetlen kapszula elegendő egy hatékony mosáshoz. A Bonux Pure Magnolia 3in1 kapszula ráadásul megvédi ruháit az elszürküléstől, és hosszan tartó frissességet biztosít, amely akár 14 napig is kitart. A bennük található egyedülálló magnólia illat csodálatos illatot varázsol a ruhákba, így frissnek és kellemesnek érezheti magát.

Ezekkel a Bonux Pure Magnolia 3in1 mosókapszulákkal biztos lehet benne, hogy színes ruhái mindig tiszták, frissek és jó illatúak lesznek. Praktikus és hatékony megoldást jelentenek a ruháid ápolására.

Szavatossági idő az első felbontás után: lásd a csomagoláson.

Paraméterek

Mosási adag 13