Cif Universal Ocean higiénikus tisztítókendő 60db
Cif Universal Ocean higiénikus tisztítókendő 60db

1 196 Ft

Raktáron
ks
Cif

• Higiénikus, hatékony tisztítás
• Kellemes tengeri illattal
• Minden mosható felület tisztítására
• Csomagolás: 60db/csomag több

Termékkód: P03378Szállítás és fizetés

Cif Universal Ocean higiénikus tisztítókendő - Frissítse fel környezetét a tenger illatával, és hagyja ragyogóan tisztává a felületeket.

Minden otthonban fontos, hogy legyen egy megbízható és hatékony tisztítószer, amely segít tökéletes rendben tartani a házat. A Cif Universal Ocean higiénikus tisztítókendők ideális megoldást jelentenek mindazok számára, akik egyszerű és hatékony megoldást keresnek minden mosható felület tisztítására.

Ezek a törlőkendők a tenger kellemes illatát hordozzák magukban, így az egész környezetében a frissesség és a tisztaság érzetét keltik. Nemcsak tisztítanak, hanem fel is frissítik otthonát. A velük való takarítás öröm, mivel az illatuk azonnal az óceán partjára repíti Önt.

A Cif Universal Ocean tisztító kendőkkel nem kell aggódnia a tisztítási eredmény miatt. Ezek a kendők erőteljes tisztító képességgel rendelkeznek, amelyek hatékonyan távolítják el a csíkokat, a szennyeződéseket és a koszt, így a felületek csillogóan fényesek és csíkmentesek maradnak. Mosható felületei olyanok lesznek, mintha újak lennének. Hatékonyságuk mellett ezek a törlőkendők hozzájárulnak helyiségei higiénikus tisztaságához is, ami manapság különösen fontos.

A Cif Universal Ocean higiénikus tisztító kendők nagyszerű megoldást jelentenek minden olyan háztartás számára, amely tisztaságra és a tenger kellemes illatára vágyik. Könnyítse meg az életét ezekkel a törlőkendőkkel, és változtassa otthonát egy frissességgel és tisztasággal teli hellyé.

Paraméterek

Darabszám 60