Glade Lavender légfrissítő spray 300ml
Glade Lavender légfrissítő spray 300ml

1 076 Ft

Raktáron
ks
Glade

• Glade légfrissítő spray levendula illattal
• Bármely helyiség felfrissítéséhez és energetizálásához
• Megszünteti a kellemetlen szagokat
• Könnyen használható
• Csomagolás: 300ml több

Termékkód: P02857Szállítás és fizetés

Kényeztesse otthonát azzal a hangulatos légkörrel, amelyet ez a Glade légfrissítő egyetlen érintéssel varázsol. Az egyedülálló illatkombinációnak köszönhetően élvezni fogja otthona kényelmét és nyugalmát. A légfrissítő elnyeli a kellemetlen szagokat, és kellemes illattal illatosít, amelyet nemcsak Ön, hanem minden látogató is értékelni fog, aki az otthonába érkezik. Egyszerűen rázza fel a tartályt, fújja a spray-t a szoba közepére, és otthona újra friss és illatos lesz.

A Glade® 1956 óta légfrissítők és illatgyertyák formájában varázslatos illatok lágy fátyolába burkolja otthonokat. Minden illatanyag olyan illóolajokat tartalmaz, amelyek szeretetteljes és nyugodt légkört idéznek. A Glade® nem csak légfrissítőket vagy gyertyákat gyárt gyönyörű csomagolásban, hanem illatszereknek álcázott érzelmeket. Mert egyetlen szippantással otthona a béke és a nyugalom oázisává változik. Ne álljon ellen, és egyszerűen engedjen a Glade® illatainak.

Aqua, Butane, Propane, Isobutane, Sorbitan Oleate, Parfum, Potassium Phosphate, Sodium Phosphate, Ammonium Hydroxide, Propylene Glycol, Benzalkonium Chloride.

Paraméterek

Űrtartalom 300