Ajándék minden 10 000 Ft feletti vásárláshoz

Kuschelweich Sommerwind 1L 38 mosás
Kuschelweich Sommerwind 1L 38 mosás

1 150 Ft

Raktáron
ks
Kuschelweich

• Kíméletes összetétel
• Hosszantartó friss illat
• Ideális érzékeny bőrűek számára is
• Antisztatikus hatás
• Csomagolás: 1000ml több

Termékkód: P03419Szállítás és fizetés

A Kuschelweich Sommerwind öblítő a mosás titkos fegyvere, amely minden mosási ciklusban egy kis frissítő nyári szellőt hoz. Ezzel a lágyítóval ruhái nemcsak tiszták, hanem illatosak és puhák is lesznek, mint még soha.

Megakadályozza a nem kívánt ráncok kialakulását ruháin, és minimalizálja a gyűrődést. Textíliái remekül fognak kinézni és hosszú ideig megőrzik eredeti formájukat. Az antisztatikus tulajdonságokkal rendelkező textilöblítő segít megszüntetni a statikus elektromosságot, ami azt jelenti, hogy ruhái kevésbé fognak tapadni, és könnyebben felvehetőek lesznek. Érzékeny bőrre is alkalmas, és gyermekruhák mosásakor is biztonságosan használható. Kíméletes formulája dermatológiailag tesztelt, így minden használat során biztonságot és kényelmet nyújt.

A textilöblítő a friss nyári szellő kellemes illatát varázsolja a ruhákba. Fokozatosan felszabaduló parfümje biztosítja, hogy a mosás után még sokáig csodálatos nyári illatú legyen a szennyesed. A benne található egyedülálló gyöngyök hosszú ideig frissen tartják a szennyes illatát, és a gyönyörű nyári napok hangulatát teremtik meg, akárhányszor felöltözik.

A Kuschelweich Sommerwind minden cseppjében szeretetteljes gondoskodás rejlik, amely nemcsak tisztaságot, hanem összetéveszthetetlen nyári frissességet is kölcsönöz a szennyesének. Hagyja, hogy a szellő magával ragadja, és kényeztesse magát ezzel a hosszan tartó illattal, amely feldobja ruháit.

Paraméterek

Mosási adag 38
Űrtartalom 1000