Lenor Tumble Dryer Sheets Spring Awekening illatosító kendők szárítógépbe 15db
Lenor Tumble Dryer Sheets Spring Awekening illatosító kendők szárítógépbe 15db

690 Ft

Raktáron
ks
Lenor

• Hosszan tartó frissesség
• Könnyebb vasalás
• Csökkentik a ruhák elektrosztatikus töltését
• Csomagolás: 15db/csomag több

Termékkód: P03407Szállítás és fizetés

A Lenor Tumble Dryer Sheets illatosító kendők szárítógépbe frissítő Spring Awakening illattal nagyszerű módja annak, hogy a szennyes és a ruhák hosszan tartó frissességet és puhaságot kapjanak. Ezzel az egyedülálló formulával élvezheti a rózsa, a jácint, a gyöngyvirág, a pacsuli és a fehér cédrusfa illatát, amely gyönyörűvé és üdévé varázsolja ruháit.

Ezek a kendők számos előnnyel rendelkeznek. Először is, segítenek csökkenteni a ruhák elektrosztatikus töltését, ami azt jelenti, hogy kevesebb haj és más apró részecske tapadhat a ruháidhoz elektrosztatikusan. Ezáltal a ruhák kevésbé lesznek hajlamosak a rájuk tapadó szennyeződésekre. Ezenkívül ezek a kendők megkönnyítik a vasalást. A ruhák szálai puhábbak és simábbak lesznek, ami azt jelenti, hogy könnyebb lesz vasalni őket, és a vasalással töltött idő is csökken. Ráadásul az illat, amit ezek a szalvéták biztosítanak, ellenállhatatlan és hosszan tartó. Biztos lehet benne, hogy ruhái egész nap friss illatúak lesznek.

A kendők a ruhásszekrények, cipőtartók, sporttáskák és komódok felfrissítésére is használhatók. A dolgaidnak csodálatos illata lesz, és élvezettel nyitja majd ki az ajtót minden egyes ilyen tárolóhelyre.

A Lenor Tumble Dryer Sheets szalvétákkal nem kell aggódnia amiatt, hogy a ruhái túl erős szagúak lesznek. Az illat finom és természetes, és nem marad meg a szálakban. Dermatológiailag teszteltek, ami azt jelenti, hogy kíméletesek a bőrhöz, és nem kell aggódnia a mellékhatások miatt.

Ha tehát azt szeretné, hogy ruhái puhák, illatosak és készen álljanak a következő használatra, a Lenor szárítógépes illatosító kendők Spring Awakening illattal az ideális megoldás. Mindenképpen próbálja ki őket, és élvezze a frissességet a mindennapokban.