Listerine Fresh Lime & Mint szájvíz alkoholmentes 500ml
Listerine Fresh Lime & Mint szájvíz alkoholmentes 500ml

1 798 Ft

Raktáron
ks
Listerine

• Illóolajokkal aktívan harcol a baktériumok ellen
• Természetes menta és lime-kivonatokkal
• Felfrissíti a lehelletet
• Csomagolás: 500ml több

Termékkód: P03803Szállítás és fizetés

A Listerine Fresh Lime & Mint alkoholmentes szájvíz tökéletes társ az egészséges szájhigiéniához. Ez a szájvíz olyan illóolajokat tartalmaz, amelyek aktívan harcolnak a baktériumok ellen, megelőzik a lepedékképződést és az ínygyulladást. A benne található fluoridnak köszönhetően a fogzománcot is erősíti.

A frissítő íz a természetes menta és lime-kivonatokkal kellemes és kíméletes az ízleléshez. A szájvíz felnőttek és 6 éves kortól kezdődően gyermekek számára egyaránt alkalmas, ereje a négy illóolaj egyedülálló kombinációjában rejlik. A legfontosabb, hogy a szájflóra egyensúlyban marad, védi a szájüreg mikrobiális ökoszisztémáját. Napi kétszeri használat esetén tökéletesen eltávolítja a szájban a fogmosás után is megmaradó baktériumokat. A flakon 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült és 100%-ban újrahasznosítható. 

A Listerine tudományosan bizonyítottan jelentősen javítja a szájhigiéniát, és hatékony a száj nehezen hozzáférhető területein. Megakadályozza a lepedékképződést is, ami kulcsfontosságú tényező az egészséges íny és a friss lehelet szempontjából. Tartsa szájhigiéniáját optimális állapotban a Listerine Fresh Ginger & Lime Mild Taste szájvízzel.

Szavatossági idő az első felbontás után: 12 hónap

Paraméterek

Űrtartalom 500