Ajándék minden 10 000 Ft feletti vásárláshoz

Vanish Oxi Action Laundry Booster folteltávolító 300g
Vanish Oxi Action Laundry Booster folteltávolító 300g

1 839 Ft

Raktáron
ks
Vanish

• Kiváló minőségű folteltávolító
• Biztonságos használat
• A folteltávolító alkalmas mosásra és áztatásra
• Csomag: 300g több

Termékkód: P03415Szállítás és fizetés

A Vanish Oxi Action Laundry Booster folteltávolító egy kiváló minőségű termék, melyet speciálisan fehér és tartós színű textíliákhoz terveztek. A készítmény hatékonyan segít megszabadulni a szövetekben megszáradt és makacs foltoktól, mint például vörösbor, fű, olaj vagy ételfoltok.

A legnagyobb előnye az, hogy nem tartalmaz klórt, így biztonságosan használható a különböző anyagokon anélkül, hogy károsítaná vagy elszíneződést okozna. Ez különösen fontos, ha értékes vagy érzékeny anyagokat kezelünk, mivel nem kell aggódnunk a textíliák károsodása miatt.

A termék használata rendkívül egyszerű. Először is, szeparáltan moshatjuk a textíliákat a megszáradt foltokkal egy adag folteltávolítóval, majd hagyhatjuk ázni egy időre, hogy a hatóanyagok hatékonyan be tudjanak hatolni a foltokba. Ezután egyszerűen beletesszük a textíliákat a mosógépbe a megszokott módon, majd a megszáradt foltoknak nyoma sem marad.

A Vanish Oxi Action Laundry Booster folteltávolító kiváló választás mindennapi használatra, hogy ruháink mindig frissek és tiszták legyenek. Biztonságos, hatékony és megbízható termék, amely segít megőrizni textíliáink szépségét és állapotát hosszú ideig.

Szavatossági idő az első felbontás után: lásd a csomagoláson