Ajándék minden 10 000 Ft feletti vásárláshoz

A tavaszi nagytakarítás sok háztartásban hagyomány. Eljött az idő, hogy felfrissítsük a teret, és megszabaduljunk a téli hónapokban felgyülemlett rendetlenségtől. Ahhoz, hogy jól csináljuk, rendszerezni kell a gondolatainkat (mit is kell takarítani), és a megfelelő tisztítószereket kell használni.

Különféle felületek tisztítása

Univerzális és sokoldalú termék, amely sokféle felületen használható, beleértve a bútorokat, készülékeket, munkalapokat, ajtókilincseket és villanykapcsolókat. A por gyorsan felhalmozódik, különösen a téli hónapokban, amikor az ablakok és ajtók zárva vannak. A fertőtlenítő törlőkendők kényelmes módszert jelentenek a felületek gyors tisztítására és fertőtlenítésére, emellett hatékonyan elpusztítják a baktériumok 99,9%-át.

Ablakok és tükrök tisztítása

Egyesek számára ez igazi átok, de van, aki élvezi ezt a tevékenységet. Számos tisztítószerrel tiszta ablakokat érhet el. Ne felejtse el tiszta vízzel lemosni az ablakkereteket, ablak lehúzóval eltávolítani a felesleges vizet, és puha törlőkendővel szárazra törölni az ablakokat.

Szőnyegek alapos kitisztítása

Használjon szőnyegtisztítót a szőnyegek mély tisztításához, hogy eltávolítsa a foltokat, port, szőrt és az állatszagokat.

A konyha takarítása, rendezése

Alaposan tisztítsa meg a tűzhelyet, a sütőt, a hűtőszekrényt és a szekrényeket. Dobja ki az összes lejárt élelmiszert, és rendezze el a kamráját és tároló helyiségét.

Ragyogjon a fürdőszobája

Klasszikus módon mossa le a WC-t, a mosdót és a zuhanyzót vagy a fürdőkádat, ahogyan azt rendszeresen teszi. Ne felejtse el azonban megtisztítani a csempe közötti hézagokat, kitisztítani a zuhanyfüggönyöket vagy az ajtókat. 

Légfrissítő

Sok tisztítószer már tartalmaz parfümöt vagy illatanyagot. Ha azonban úgy érzi, hogy takarítás után nem kellőképpen illatos otthona, akkor szerezzen be egy légfrissítőt, amelyet egész évben használhat a kellemes és tiszta érzés érdekében.

A tavaszi nagytakarítás segít felfrissíteni lakóterét és megszabadulni a rendetlenségtől. A megfelelő tisztítószerek használata megkönnyítheti és hatékonyabbá teheti a munkát. A fenti tisztítószerek nagyszerű lehetőségek a tavaszi nagytakarítással járó különféle tisztítási feladatok megoldására.